Privatlivspolitik

FOR PSYKOTERAPEUT LOUISE MØLDRUP – WWW.LOUISEMOELDRUP.DK

Dataansvarlig

Den ansvarlige hos Psykoterapeut Louise Møldrup – www.louisemoeldrup.dk
for korrekt indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger,
er Louise Møldrup, Tjelevej 24, 6 th., 8240 Risskov.

Opbevaring af personoplysninger

Dine personoplysninger skal jf. EU’s Persondataforordning opbevares sikkert og fortroligt.

Psykoterapeut Louise Møldrup prioriterer persondatasikkerhed meget højt, så du er sikker på, at dine personlige oplysninger altid behandles efter persondatalovgivningen.

Indsamling, opbevaring og behandling af dine personoplysninger sker
i overensstemmelse med persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra b og f.

Jeg gemmer dine personlige oplysninger på computer og digitale systemer med begrænset adgang.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende, når formålet de blev indsamlet med afsluttes.

Du har ret til

At få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig

At få urigtige oplysninger slettet
jf. persondataforordningens artikel 16

At få slettet dine oplysninger hos mig og en evt. databehandler
jf. persondataforordningens artikel 17

At få begrænset min behandling af oplysninger om dig
jf. persondataforordningens artikel 18

At gøre indsigelse mod min behandling af dine personoplysninger
jf. persondataforordningens artikel 21

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode mig om følgende:
• At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
• At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed. Se www.datatilsynet.dk

Ønsker du ikke længere, at jeg skal behandle dine personoplysninger, eller at jeg skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende mig en anmodning herom til min e-mailadresse info@louisemoeldrup.dk

Kundeinformationer

Er du kunde hos mig, indsamler og behandler jeg administrative oplysninger om dig.

I overensstemmelse med Bogføringsloven opbevarer jeg dine kundeinformationer i minimum 5 år.

Hvis vores samarbejde efter 5 år er ophørt, så sletter jeg dine kundeinformationer.

Tavshedspligt

Jeg har som psykoterapeut tavshedspligt, hvilket betyder at du trygt kan fortælle mig det, du har på hjerte.

I forlængelse af min tavshedspligt, vil jeg ikke hilse først på dig, hvis vores veje skulle krydses uden for terapilokalet. Hvis du hilser på mig, vil jeg gerne hilse igen. Men du skal ikke frygte at møde mig, og at skulle forklare overfor andre, hvorfra du kender mig.

Jeg går løbende i supervision, og i denne supervision anonymiserer jeg mine klienter, og derudover har min supervisor også tavshedspligt.

Der findes undtagelser i særlige tilfælde, der følger af anden lovgivning. Jeg har pligt til at bryde min tavshedspligt, såfremt at der er alvorlig risiko for, at du eller andre kommer til skade. Jeg har også pligt til at bryde min tavshedspligt og underrette kommunen, hvis jeg er bekymret for et barns trivsel og udvikling.

Jeg har dine bedste interesser på sinde, og vil derfor tale med dig om det, hvis jeg bliver så bekymret for dig, at vi nærmer os sådan en situation, hvor jeg må bryde min tavshedspligt.

Terapi og journalføring

Som psykoterapeut har jeg ikke journalpligt, dog vil jeg undervejs tage noter i forbindelse med terapien. Denne journal er beskyttet hos mig, og der er ikke andre, der har adgang til den. Dog vil informationerne løbende bruges til sparring og supervision.

Jeg arkiverer desuden personlige oplysninger om dig og dit terapiforløb og behandling hos mig i journalform på Terapeutbooking.dk. Oplysningerne deles ikke med tredjepart.

Jeg opbevarer din journal i 5 år efter sidste notat i journalen efter gældende lovgivning. Det betyder også, at hvis du henvender dig igen efter fx et år, har jeg stadig adgang til det, vi arbejdede med i forrige forløb, og kan derved hurtigt samle op, hvor vi slap.

Online data

Psykoterapeut Louise Møldrup indsamler online oplysninger om brugere på tre måder:

Cookies

Oplysninger som brugeren selv indtaster via online booking,
kontaktformular eller email til nyhedsbrev

Cookies

Jeg bruger cookies på www.louisemoeldrup.dk

Nogle cookies kræver dit samtykke. Andre cookies kræver ikke samtykke, hvis de er nødvendige for at levere den tjeneste, du ønsker at bruge.

Cookies er små tekstfiler, der identificerer din computer, tablet eller mobiltelefon,
din geografiske placering, hvilke websider du besøger og hvilke funktioner du bruger på websider. De gemmes på din computer, og kan både være en hjælp for dig og for mig. Det gør det nemt for dig, at finde de websider du har besøgt. Det gør det muligt for mig, at se om du har besøgt min webside, og hvordan du har brugt min webside. Jeg bruger informationerne til statistik, til at gøre din brugeroplevelse bedre og til annoncering.

Alle oplysninger indsamlet via cookies på www.louisemoeldrup.dk behandles fortroligt.

Jeg anvender på www.louisemoeldrup.dk services fra andre virksomheder –
Google Analytics, WPForms, MailChimp, Facebook, Instagram og LinkedIn.
Disse services kan også gøre brug af cookies.

Hvis ikke du ønsker cookies, kan du indstille din browser til at blokere for cookies.

Du kan via dette link også definere hvilke cookies, du tillader på din computer.

Hvis du blokerer cookies, kan det betyde, at du ikke kan se alt på websiden, at websiden
ikke fungerer optimalt og at annoncer bliver mindre relevante for dig og gentages oftere.

E-mail

Når du sender mig en email, gemmer jeg dine kontaktinformationer og indhold i emails for at kunne kontakte dig og fremadrettet kunne dokumentere korrespondancen.

Email korrespondance slettes 5 år efter din seneste kundeopgave.

Kontaktformular

Når du udfylder og sender kontaktformularen på www.louisemoeldrup.dk
accepterer du, at blive kontaktet af Psykoterapeut Louise Møldrup.

Jeg anvender dine indtastede oplysninger til at kontakte dig og besvare din henvendelse.

Jeg bruger WPForms til indsamling af din mailadresse, dit navn og din besked.
Når du udfylder kontaktformularen på www.louisemoeldrup.dk, giver du samtidig tilladelse til, at dine oplysninger overføres til WPForms og behandles
af WPForms. WPForms sender efterfølgende en e-mail til mig med dine indtastede oplysninger. Dine indtastede personoplysninger opbevares kun, indtil jeg har besvaret din henvendelse.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at tilbagetrække dit samtykke,
kan du til enhver tid kontakte mig på info@louisemoeldrup.dk

Nyhedsbrev

Når du på www.louisemoeldrup.dk tilmelder dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at modtage nyhedsbrev fra Psykoterapeut Louise Møldrup 1-2 gange om måneden. Indholdet i nyhedsbrevene vil være inspiration, tilbud, invitationer og konkurrencer. Det er gratis at abonnere på nyhedsbrevet.

Jeg anvender dine indtastede oplysninger, e-mailadresse og navn, til at sende dig nyhedsbreve og lave statistik ift. nyhedsbreve. Dine indtastede personoplysninger opbevares så længe, du abonnerer på nyhedsbrevet.

Jeg bruger MailChimp til indsamling og opbevaring af mailadresser samt udsendelse af nyhedsmails. Når du tilmelder dig som abonnent på mit nyhedsbrev, giver du samtidig tilladelse til, at dine oplysninger overføres til MailChimp og behandles efter MailChimps privatlivspolitik. MailChimp registrerer i forbindelse med nyhedsbreve blandt andet om modtagerne åbner nyhedsbreve og klikker på links i nyhedsbreve.

Du kan til enhver tid afmelde dig som modtager ved at klikke på afmeld i bunden af nyhedsbrevet. Efter afmelding modtager du ikke flere nyhedsbreve, og dine personoplysninger slettes. Anonymiserede data til statistiske formål slettes ikke.

Booking

Jeg bruger online bookingsystemet TerapeutBooking,
der opfylder alle krav til Persondataloven.

Hvis du opretter en profil på Terapeutbooking.dk, vil du blive bedt om at oplyse navn, e-mail og tlf. nr. og evt. adresse. Disse informationer gemmes i bookingsystemet. Du kan til hver en tid slette din profil i bookingsystemet.

Jeg anvender dine oplysninger i bookingsystemet til at kontakte dig telefonisk og til at sende e-mail påmindelser om dine aftaler samt fakturaer.

Logo for Fysioterapeut Psykoterapeut og TRE behandler Louise Møldrup

Kontakt

Mobil 28 56 41 08

info@louisemøldrup.dk

Find vej

Louise Møldrup

Tjelevej 24 6. th.

8240 Risskov

CVR nr. 39 72 38 75

Følg

Vigtige genveje

Handelsbetingelser

Privatlivspolitik

Helbredsskema

Link til online sessioner

Online session

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevet lander 1-2 gange om måneden i din indbakke med nyheder, inspiration, tilbud og invitationer til events.

Det koster kun din e-mail adresse, og du kan til enhver tid opdatere dine oplysninger og framelde dig i linket i nyhedsbrevet.

Jeg har læst vilkårene for tilmelding til nyhedsbrevet

Certificeringer

Logo i sort for Dansk Psykoterapeut forening som bevis på at Fysioterapeut Psykoterapeut og TRE behandler Louise Møldrup er medlem af Dansk Psykoterapeut forening
Logo for TRE som bevis på at Fysioterapeut Psykoterapeut og TRE behandler Louise Møldrup er certificeret TRE behandler
Logo for Danske Fysioterapeuter som bevis på at Fysioterapeut Psykoterapeut og TRE behandler Louise Møldrup er medlem af Danske Fysioterapeuter

Copyright Louise Møldrup

Webdesign af www.marketingsnedkeren.dk

 

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google